Home

Online actieonderzoek doen

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Presentaties

Tip: Bekijk een presentatie in full screen

Video presentatie over online actieonderzoek doen, opgenomen tijdens het webinar op 15 april 2020

De dia’s van de introductie op online actieonderzoek doen. Wat blijft hetzelfde, wat wordt anders? Waar moet je extra op letten?
Opname van het webinar Hoe begin je met (online) actieonderzoek. In de eerste 30 minuten zie je de presentatie over hoe je kunt beginnen met (online) actieonderzoek. Hoeveel cycli kun je doen? Wat komt er in je onderzoeksplan? Hoe hou je het behapbaar? Wat doe je in de eerste oriénterende cyclus? Daarna bespreken we vijf vragen van deelnemers, concrete praktijksituaties van studenten die willen beginnen met hun onderzoek.

De dia’s van de presentatie beginnen met (online) actieonderzoek.

Als studenten en professionals door omstandigheden hun actieonderzoek meer ‘op afstand’ moeten doen, en jij mag dat begeleiden, waar moet je dan extra aandacht aan besteden? Wat blijft hetzelfde, wat kan niet meer, wat wordt lastig?

Ontwerpen van actieonderzoek met een begeleidingsteam, aangepast aan online werken. Ontwerp van het proces en van online events
Videopresentatie Anyseren en Memberchecks. Gehouden als onderdeel van een workshop voor hbo studenten van de minor Betekenisvol Ondernemen en Onderzoeken van Avans Hogeschool. Op 27 mei 2020. Je ziet hoe je je resultaten kunt analyseren en delen. Ook online. En hoe je member checks kunt houden om je uitkomsten te checken, te valideren.

Bekijk de dia’s van de presentatie Analyseren en Member Checks

Ontwerp en beheer door dr. Tonnie van der Zouwen MCM

All Rights Reserved © 2021