Home

Online actieonderzoek doen

Video van het webinar Hoe begin je met (online) actieonderzoek

Op 8 oktober 2020, van 15.30 tot 16.30 uur, online in Microsoft Teams

Op 8 oktober 2020 heeft lector Tonnie van der Zouwen een webinar verzorgd over de eerste stappen die je kunt zetten in je actieonderzoek. Er komen veel vragen over ‘hoe begin je nu’, wat doe je in de eerste oriënterende cyclus? Hoe zit dat dan met je onderzoeksplan? Wat kan ik doen als het ‘op afstand’ moet?

Na de presentatie hebben we vragen van deelnemers besproken:

Dit is de opname van de presentatie en het bespreken van de vragen

Meer informatie over actieonderzoek (ook op afstand) vind je op www.onlineactieonderzoek.nl en in het boek Actieonderzoek doen, een routewijzer voor studenten en professionals met uitgebreide toolbox.

Voor vragen over het webinar, stuur een email naar Tonnie van der Zouwen.